Kortingen

Maak gebruik van speciale kortingspassen die gemeenten vaak uitgeven. Zo kunt u toch leuke dingen blijven doen zonder dat het (veel) geld kost.

Rotterdampas 
De Rotterdampas is dé grootste en leukste kortingspas van de regio Rotterdam en geeft gratis toegang of flinke korting bij meer dan 500 attracties. Iedereen kan de Rotterdampas kopen. Als u in Rotterdam of in een deelnemende gemeente woont komt u welllicht in aanmerking voor een reductietarief. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Rotterdampas.

Careyn 
Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Ook Careyn biedt een kortingspas aan. U ontvangt direct korting op tal van diensten, cursussen, activitieiten en uitjes. Voor meer informatie kijkt u op de website van Careyn.

Categorieën:  * Woonbegeleiding  * Thuisadministratie  * Besparen & Info  * Budgetbeheer  * Bewindvoering  * Mentorschap  * Curatele  * Nieuws

 Ga terug naar TIPS

Disclaimer Aan deze Site kunnen geen rechten worden ontleend. Budgetbeheer For You doet haar best de site up-to-date te houden.